VISION:

”At udvikle fremtidens totalløsninger til industrien”

Vi ønsker at være banebrydende inden for produktion af låger, luger, hængsler og låsesystemer, og dermed løfte vores kunder, med værdiskabende produkter.

MISSION:

”At gøre tekniske produkter simple”

Vi bruger vores mange års erfaring indenfor hængsler, luger og låsesystemer, til at imødekomme vores kunders behov, der hvor det giver mening. Igennem sparring og rådgivning finder vi sammen frem til det produkt der bedst løser opgaven, og derefter følger vi op med den unikke Scandiloc service, så kunden altid er sikret den mest optimale ordreproces. Så kan kunden koncentrere sig om sit kerneområde.

DET ER DET, DER ER INDENI, DER TÆLLER

Vi er stolte af selv små ting. Vi ved nemlig, at små ting ofte kan have stor betydning. Det er ikke alle, der kender vores produkter, men de fleste kender betydningen af dem. Vi ved godt, at de fleste har meget andet at tænke på end hængsler, beslag og fjedre, men vi tænker ikke på andet.

Vores dedikation, ekspertise og evne til at løse selv de mest krævende udfordringer har gjort os til industriens foretrukne leverandør, og vores produkter er i dag udbredte komponenter i sektorer som bl.a. energi, fødevarer, ventilation og transport.

Her testes vores produkter under de vanskeligste forhold døgnet rundt, året rundt. Præcis som det skal være, for det er det, vi har bygget dem til. Og det er derfor, vi er stolte.

ET GODT SAMARBEJDE STARTER MED GENSIDIG TILLID

Hos Scandiloc vægter vi troværdighed og tillid lige så højt som kvaliteten til vores produkter. Et godt samarbejde sikrer nemlig den rigtige løsning, og derfor er vores mål altid at opbygge gode partnerskaber, hvor du er en naturlig del af processen. Det er i samarbejdet, at vi udvikler os og får vigtige erfaringer, så vi kan blive ved med at producere innovative løsninger. Til dig og dansk industri.

VORES FORRETNINGSOMRÅDER

ENERGI

Scandiloc var med, da de første Micon vindmøller blev taget i brug, og det første projekt med bølgeenergi blev startet. Derfor kender vi alle udfordringer der bliver stillet til energisektoren. Vi har skabt nogle af branchens mest kosteffektive og hårdføre produkter og færdige løsninger.

KABINET

Da Scandiloc startede, leverede vi primært til skabe og kabinetter. I dag, ca. 30 år efter, har vi Nordens største lager af låse, hængsler og gummiprofiler. Det giver en klar fordel i forhold til supply chain, stabilitet og knowhow.

FØDEVARER

Scandiloc har gennem tiden udviklet og produceret en lang række unikke produkter til fødevarebranchen. Her har vi primært haft fokus på korrosionsklasse, funktionsduelighed og rengøringsvenlighed for at skabe produkter med størst mulige bæredygtighed.

VENTILATION

30 år har givet os viden og vigtige erfaringer, og derfor er Scandiloc i dag den førende leverandør af beslag til ventilationssystemer. Vi har et bredt kendskab til de udfordringer der bliver stillet både til aggregater, hængsler og kompressionslåse.

OFFSHORE

Scandiloc har speciale i, og et stort sortiment af bl.a. kraftige hængsler, låse, greb og befæstelse til AISI 316 applikationer, der kræver en høj korrosionsklasse og skal kunne tåle et ekstremt og hårdført miljø. Alle vores hængsler og låse er naturligvis gennemtestede.

TRANSPORT

Scandiloc spiller en vigtig rolle på transportområdet. Vores låse og hængsler bliver brugt i nyere tyske tog, og vi var med til at udvikle beslag, da IC3 togene blev bygget. Vi leverer vores produkter til alt fra slamsugere til golfvogne

Samarbejdspartnere

Producent af spændebeslag, ¼ drejningsbeslag, gevindindsatse, Huck bolte og SNEP sikringsmøtrikker.

Producent af spændebeslag i stål og rustfrit stål.

Producent af svejsehængsler og skibshængsler samt svejsepladehængsler.

Producent af gasfjedre i mange variationer, også rustfrie.

Producent af låse, hængsler til ventilationsindustrien kundetilpassede låse og beslag i zink og plast.

Producent af hængsler, klaverhængsler i alle materialer og kundetilpassede hængsler.

Producent af låse, hængsler og gummiprofiler.

Producent af alle former for greb og håndtag, samt en del komponenter til maskinbyggere.

Producent af greb og håndtag til alle grene af industrien.

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Scandiloc A/S

SKAL VI PRODUCERE, DET DU MANGLER

Hos Scandiloc sætter vi stor pris på dialog. Kun på den måde kan vi blive klogere på din verden, forstå de krav du stilller og hjælpe dig med at løse dine udfordringer. Vi glæder os til at høre fra dig.