FRA PROTOTYPE TIL NY STANDARD

Hvornår bliver en prototype til en ny standard? Det gør den, når den har vist sit værd som et bedre alternativ end forgængeren. Eller når det er en prototype, der opfylder et behov, der ikke har været dækket før. Hos Scandiloc har vi udviklet nye produkter, der matcher begge kriterier, og det er vi naturligvis stolte over. Det fortæller os nemlig, at vi udvikler løsninger, der er med til at gøre dansk industri endnu mere effektivt og konkurrencedygtigt.

VI UDVIKLER DET DU MANGLER

Vi har fyldt hylderne op med kvalitetsprodukter fra nogle af verdens største og mest anerkendte producenter af beslag, bolte, låse, fjedre m.v. På de fleste standardvarer er vi leveringsdygtige fra dag til dag, og hvis du ikke finder, hvad du søger, så findes det sikkert ikke. Men så tænker, tegner og konstruerer vi en løsning til dig.

IDÉ

DAG 1

Sparring, rådgivning og inspiration. Det er her, vi sammen finder ud af, hvilken løsning, der løser jeres udfordringer. Vores store database med unikke designs og kreative løsninger kan være god inspiration til slutproduktet. Kostoptimering er en naturlig del af processen, så du altid er garanteret den bedste pris.

TEGNING

DAG 2

Konstruktion, udvikling og 3D. I Scandilocs konstruktions- og udviklingsafdeling har vi det mest avancerede udstyr og de klogeste hoveder. Vi tegner produktet, tester og analyserer egenskaberne, så vi ved, de matcher krav til funktion og belastning.

UDVIKLING

DAG 3

Design, tilpasning og fortrolighed. Selve udviklingen sker i et tæt og fortroligt samarbejde, hvor du har mulighed for at følge processen step for step. Det er en helt fast procedure, så du behøver ikke at bekymre dig om deadline og targetpris – vi garanterer leveringstid og fast pris.

FREMSTILLING

DAG 4

Dag til dag levering. I vores produktion fremstiller vi 0-serier eller enkelte prøver fra dag til dag. Vi sikrer, at tolerancer bliver efter godkendte tegninger, så der er 100% ensartethed i produktionen.

ORDRE

DAG 5

Godkendelse, bekræftelse og klar til produktion. Når dit produkt er, præcis som det skal være, godkender du skriftligt. Herefter bekræfter vi antal og leveringstid og går i gang med produktionen.

PRODUKTION

DAG 6

Hurtigt, sikkert og bedst til prisen. Scandilocs produktionsapparat er stort og avanceret. Vi udvikler os konstant og optimerer i takt med at teknologien giver nye muligheder. Vi har alle kompetencer inhouse så vi kan servicere dig bedst muligt.

LEVERING

DAG 7

Fremsynethed og tryghed. Det gælder om altid at være på forkant, så derfor tilbyder vi at opbevare et sikkerhedslager af dine produkter. Det giver dig ekstra sikkerhed og tryghed, hvis uheldet er ude.

SKAL VI PRODUCERE DET DU MANGLER

Hos Scandiloc sætter vi stor pris på dialog. Kun på den måde kan vi blive klogere på din verden, forstå de krav du stilller og hjælpe dig med at løse dine udfordringer. Vi glæder os til at høre fra dig.