• Scandiloc

Peter Meilstrup

Kære læser, mit navn er Peter Meilstrup. Min nuværende funktion i virksomheden er adm. direktør. Jeg har en baggrund som rustfri klejnsmed, og har tidligere arbejdet i produktionen, samt kørt som salgskonsulent for Scandiloc. Jeg har været i Scandiloc siden 2003. Umiddelbart inden havde jeg været 3 år i forsvaret. Til dagligt har jeg, ud over ledelsen, et tæt samarbejde med både leverandører og kunder særligt i udviklingsfasen

Adm. Direktør

Telefon: 56 25 05 00

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Christina Haack

Jeg hedder Christina Haack, og jeg begyndte min ansættelse i Scandiloc som voksen kontorelev i januar 2011. Jeg er oprindelig uddannet dyrepasser og har tidligere været beskæftiget nogle år i dyrehandel. Min arbejdsfunktion i Scandiloc er startet primært med salg, og har gradvist udviklet sig til at handle mere om indkøb, og i dag har jeg ansvaret for Scandilocs samlede indkøb. Jeg varetager stadig opgaver for vores kunder, og indblikket i både salg og indkøb, giver mig et optimalt udgangspunkt for at give kunden den bedst mulige service.

Supply Chain Manager

Telefon: 56 25 05 07

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Claus Møller Nielsen

Jeg hedder Claus Møller Nielsen og startede i Scandiloc i 1994 som kontorelev. Efter endt uddannelse var jeg nogle år på lageret hos Scandiloc. Derefter kom jeg tilbage på kontoret som intern sælger. Siden 2000 har jeg haft det overordnede ansvar for lageret, men fungerer stadig som intern sælger og indkøbsansvarlig for visse produktgrupper.

Produktionsansvarlig

Telefon: 56 25 05 03

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Christina Thygesen

Jeg hedder Christina Thygesen og har siden 2014 været bogholder i Scandiloc. Min hovedopgave er at sikre de rigtige betalinger og fakturaer, derudover er jeg også ansvarlig for vedligeholdelse af den elektroniske udgave af vores ISO Certificering. Udover min økonomiuddannelse er jeg også uddannet ernæringsassistent. Jeg har arbejdet i cateringbranchen i knap 20 år, de 18 år hos Kram – Madservice – først i produktionen og siden hen i administrationen med bla økonomi.

Bogholder og HR

Telefon: 23 23 95 04

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Allan Lange

I 2011 blev jeg, som tekniker, en del af teamet hos Scandiloc. Jeg har tidligere været beskæftiget med konstruktion og produktion. Som tekniker hos Scandiloc hjælper jeg kunden med at finde den bedst mulige løsning på en teknisk opgave. Mit samarbejde med kunden spænder vidt, eksempelvis en skitseidé på arbejdsbordet til 3D filer, der skal konstrueres færdigt, og gøres klar til produktion. Jeg ser frem til flere spændende opgaver.

Udvikling

Telefon: 56 25 05 02

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frank Juhl

Mit navn er Frank Juhl, Jeg startede i Scandiloc i 2016. Jeg har en baggrund som Klejnsmed samt en videregående uddannelse til produktionsteknolog, med speciale i konstruktion. Jeg har tidligere været beskæftiget i jern og metal branchen, som henholdsvis smed, servicekoordinator og projektleder. Min funktion i Scandiloc er produktkonsulent for vores kunder, herunder rådgivning og sparring, samt præsentation af vores produktsortiment, for at vi sammen finder den helt rigtige løsning.

Produktkonsulent

Telefon: 29 40 40 69

E-mail: frank@scandiloc.dk

Martin Calvert Gottfredsen

Jeg hedder Martin Calvert Gottfredsen og er udlært VVS/Blikkenslager. Jeg har i en årrække været selvstændig, men har kørt som salgskonsulent siden 2010 med salg til industri samt private. I 2016 startede jeg hos Scandiloc som salgsingeniør med hovedvægt på faglig grundighed, kundens behov, samt et slutprodukt som giver følelsen af et yderst professionelt håndværk.

Produktkonsulent

Telefon: 20 30 32 90

E-mail: martin@scandiloc.dk

Cathrine Burchard Sørensen

Jeg hedder Cathrine Burchard Sørensen og blev en del af teamet i slutningen af 2015. Min arbejdsfunktion i Scandiloc ligger hovedsageligt inden for internt salg med ordre- og varemodtagelse samt kundeservice. Jeg er uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration, men har igennem tiden stiftet bekendtskab med medicinalindustrien, butiks- og bilbranchen.

Teknisk Salg og Indkøb

Telefon: 56 25 05 05

E-mail: cbs@scandiloc.dk

Marie Therese Holst

Mit navn er Marie Therese Holst og jeg er startet i Scandiloc i september 2014. Før jeg startede i Scandiloc har jeg været beskæftiget i butiksbranchen samt inden for det sundhedsfaglige område. Min arbejdsfunktion i Scandiloc består blandt andet af ordre- og varemodtagelse, indkøb, samt diverse ad hoc opgaver, samt at hjælpe vores kunder bedst muligt i det daglige.

Salgskoordinator

Telefon: 56 25 05 01

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Scandiloc A/S

Solvangsvej 15

DK-4681 Herfølge

Danmark

E-mail: info@scandiloc.dk

SKAL VI PRODUCERE, DET DU MANGLER

Hos Scandiloc sætter vi stor pris på dialog. Kun på den måde kan vi blive klogere på din verden, forstå de krav du stilller og hjælpe dig med at løse dine udfordringer. Vi glæder os til at høre fra dig.

TAG KONTAKT

title

Scandiloc A/S
Solvangsvej 15
DK-4681 Herfølge
DanmarkTlf. 56 25 05 00
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.